Vineri, 13 septembrie, temperaturile vor mai creşte puţin, iar vremea va fi în general frumoasă în întreaga ţară. Vor fi înnorări temporare după orele amiezii doar la munte şi în zonele de nord şi nord-est, unde izolat se vor putea înregistra ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări. în vestul Carpaților Meridionali și în Munții Banatului, iar pe litoral la cote reduse. Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 32 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 20 de grade Celsius. Dimineața și noaptea, în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă, 14 septembrie, vremea se răceşte în nord şi nord-est, vor fi înnorări, iar pe spaţii restrânse, în special la munte, vor fi ploi slabe trecătoare. În rest, temperaturile vor fi mai ridicate decât media perioadei, iar cerul va fi variabil, cu innorări temporare după-amiază. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane, dar local și temporar și în restul zonelor, în special în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor situa între 20 şi 32 de grade Celsius, iar cele minime între 4 şi 18 grade Celsius.

Duminică, 15 septembrie, temperaturile vor scădea şi în regiunile din jumătatea de sud a ţării, astfel că valorile se vor situa în jurul mediilor multianuale în întreagă ţară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, dar şi în zona litoralului. Temperaturile maxime se vor situa între 21 și 29 de grade Celsius, iar minimele vor fi între 5 și 17 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.