Prognoza meteo joi, 1 august
Vremea va fi în general instabilă și se va răcori în mare parte din țară. Mai ales ziua, în cea mai mare parte a țării, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 25-35 l/mp. Izolat va cădea grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 24 și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.

Prognoza meteo pentru Bucureşti
Vremea va fi în general instabilă și se va răcori. Mai ales ziua, vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade, iar cea minimă va fi de 17-18 grade.

Prognoza meteo vineri, 2 august
Vremea va fi caldă, local călduroasă în sud-vestul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate, averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului mai ales după-amiaza și noaptea, îndeosebi în jumătatea de est a țării, precum și în zonele de deal și de munte. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și se va semnala grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade.

Prognoza meteo pentru Bucureşti
Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate îndeosebi spre sfârșitul intervalului. Se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade, iar cea minimă de 18-19 grade.

Prognoza meteo sâmbătă, 3 august
Vremea se va menține instabilă și se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua mai ales în sudul, vestul și centrul țării, iar spre seară și noaptea în jumătatea de est a teritoriului și izolat în rest. Vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vîntului. Pe arii restrânse, se vor acumula cantități importante de apă și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 18 grade.

Prognoza meteo pentru Bucureşti
Vremea va fi instabilă și se va răci. Temporar, mai ales în cursul zilei, vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 16-17 grade.

Prognoza meteo duminică, 4 august
Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales în cursul zilei, în sud-estul și estul teritoriului, precum și la deal și munte, unde se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în regiunile estice și, trecător, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade.

Prognoza meteo pentru Bucureşti
Vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse și, posibil, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 14-16 grade.

Prognoza meteo luni, 5 august
Vremea va fi răcoroasă la începutul intervalului, apoi se va încălzi ușor și treptat. Local și temporar, mai ales la munte, vor fi averse și descărcări electrice.