Este șoc total în cazul Caracal. Ultima mutare a oamenilor legii surprinde pe toată lumea. Anchetatorii ar urma să pună sub acuzare mai multe persoane. Procurorii nu exclude posibilitatea ca familia monstrului din Caracal să fie implicată în ororile petrecute acolo, iar Gheorghe Dincă să îi acopere şi să ia totul asupra lui.

Procurorii antimafia o au deja în vizor pe soţie pentru complicitate la omor. Este foarte posibil să înceapă cercetarea şi pe numele copiilor lui Dincă.

La 42 de zile de la descoperirea şocantă din Caracal, procurorii DIICOT au pus cap la cap toate probele pe care le-au coroborat cu declaraţiile lui Gheorghe Dincă şi cu rezultatele de la IML. Monstrul din casa groazei este acuzat de două crime şi patru violuri. Soţia lui Dincă este cercetată pentru complicitate la omor, anunță România TV.

„În vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele şi a stabilirii întregului cerc de eventuail participanţi la comiterea faptelor confirmăm emiterea la data de 7 august 2019 a unui ordin european de anchetă de către autorităţile judiciare din Italia pentru obţinerea informaţiilor necesare precum şi dispunerea unei comisii rogatorii către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii la data de 25 iunie 2019. Prin ordonanţa din data de 6 august 2019 s-a dispus comunicarea datelor cu privire la existenţa conturilor bancare, a datelor privind veniturile şi tranzacţiile imobiliare, a istoricului asociat administratorilor în cadrul societăţilor comerciale, conturile societăţilor comerciale astfel identificate şi datele REVISAL deţinute de către inculpat, de soţia sa, de cei trei fii şi de fiica acestora, de ginerele şi de nora lor”, a declarat şeful DIICOT, Felix Bănilă.