Unchiul Alexandrei a făcut o serie de declarații explozive la o lună de la dispariția fetei. El și-a declarat revolta că acest caz nu a fost soluționat și a anunțat că luni va lua măsuri dure împotriva procurorilor care s-au ocupat de caz.

„Eu cred că Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie trebuie să investigheze toţi procurorii de caz de la Caracal din DIICOT, şi mâine voi cere asta. Sunt conştient că avem de-a face cu toată conducerea DIICOT cu excepţia lui Bănilă, dar eu nu mă las”, a anunțat Cumpănașu.

El a spus că vrea să știe ce a făcut doamna Hossu şi toţi cei care au făcut prima descindere, cum au intrat, dacă s-au alterat probe, de ce au făcut declaraţiile acelea, de ce s-au antepronunţat înainte de a avea un ADN, de ce au crezut versiunea lui Dincă după două zile de tăcere, de ce nu au căutat fete în perioada asta, de ce nu au pus filtre la ieşirea din oraş de îndată ce s-a făcut descinderea, de ce nu a făcut filtre în tot judeţul pentru a le căuta pe fete.

„Care a fost motivul pentru care procurorii de la Bucureşti au crezut această versiune, că fetele sunt moarte, mai ales că era perioada critică a primelor zile?”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.