“Medicii noştri de bază au specializare în medicină de familie sau medicină internă, putând răspunde la orice întrebare, indiferent că este despre inimă, stomac sau un genunchi. Un procent de 70 la sută dintre afecţiuni pot fi manageriate online, fără prezenţă fizică la un cabinet. Misiunea noastră este să facilităm un parteneriat de lungă durată între medic şi abonaţi, cu informaţii de specialitate în flux constant, care să participe semnificativ şi la prevenţia primară, un concept încă destul de precar aplicat în ţara noastră”, a declarat Matei Ţiboc, fondator Doclandia. 

Românii se prezintă la medic cel mai uzual cu intercurenţe respiratorii, alergii, dureri de spate, probleme digestive, dureri articulare, cefalee. Aceste afecţiuni pot fi abordate de medicii Doclandia, care le oferă abonaţilor informaţii despre sănătate personalizate şi confidenţiale.

Românii plătesc în medie 150 de lei pentru 15 minute de servicii medicale în cabinet. Pentru a te consulta online cu un specialist, este nevoie să plăteşti o taxă lunară de 10 euro, pentru un abonament la Doclandia.