După mai multe zile în care a făcut legea cu meciurile de la EURO, PRO TV a pierdut aseară lupta la capitolul audienţe. Nici măcar episodul în reluare din Las Fierbinţi nu a mai adus PRO TV pe primul loc. Kanal D a făcut legea la capitolul audienţe, la nivel naţional.

Survivor România a bătut Las Fierbinţi

Survivor România a dus Kanal D pe primul loc joi seara, la nivel de audienţe, la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Survivor România a început seara bine, la ora 20.00. Pe primele două tronsoane de audienţă ale orei, Kanal D a fost, mai întîi la egalitate cu PRO TV, apoi a depăşit cea mai mare televiziune din România.

Cifrele nu s-au schimbat semnificativ nici măcar după ce la PRO TV a început un nou episod, în reluare, din Las Fierbinţi. Primul slot de audienţă pe care a rulat Las Fierbinţi, 20.30-20.45 a menţinut Survivor România pe primul loc. PRO TV a reuşit să-şi adjudece doar ultimul sfert de oră al orei 20.00. 7,1, faţă de 6,1 Kanal D. Pe toată durata orei 20.00, Antena 1 a fost abia pe locul 3, cu emisiunea de roast-uri în reluare de la iUmor.

În schimb, ora 21.00 a aparţinut în totalitate celor de la Kanal D, cu Survivor România. Audienţele celor de la Kanal D au urcat vertiginos până la 9 şi chiar au depăşit această cifră. Ultima jumătate de oră din Las Fierbinţi nu a mai reuşit să ţină pasul cu cei de la Survivor România.

Kanal D, cele mai mari audienţe ale serii de joi

Cifrele bune ale celor de la Kanal D au continuat şi după ce la PRO TV a început filmul PRO. Survivor România nu a avut nicio problemă în a-şi păstra primul loc. Audienţa Kanal D a fost constant de 9 sau peste 9. Ora 22.00 a adus chiar cele mai bune cifre ale serii pentru Kanal D care s-au apropiat pe un slot de audienţă chiar de ratingul de 10.

Supremaţia Kanal D a continuat cu cifre bune şi pe ultima jumătate de oră de la Survivor România şi a durat până la miezul nopţii. În tot acest timp, PRO TV a fost abia pe locul secund, iar Antena 1 nu a părăsit toată seara locul al treilea.