Ovidiu Oanță a chibzuit și s-a răzgândit: Nu mai pleacă de la PRO TV

Într-o întorsătură neașteptată de evenimente, Ovidiu Oanță, unul dintre cei mai respectați reporteri ai Știrilor PRO TV, a anunțat că va continua să facă parte din echipa postului de televiziune, după ce inițial își anunțase plecarea.

Decizia jurnalistului de a rămâne la PRO TV a fost comunicată printr-o postare pe rețelele de socializare, unde Oanță a subliniat importanța chibzuinței în luarea deciziilor importante.

„Gând cu gând se nasc decizii! Cam așa e în viață! Chibzuința e însă cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează este singura firească. Ovidiu Oanță, PRO TV!”, a declarat reporterul.

Anterior, Ovidiu Oanță, unul dintre cei mai apreciați și experimentați reporteri ai Știrilor Pro TV, anunța că își ia adio de la postul de televiziune după aproape 26 de ani de colaborare.

ovidiu oanta
SURSA FOTO: Facebook

Jurnalistul își anunțase deja colegii că va pleca din luna iunie

Surse din mediul media TV au confirmat pentru paginademedia.ro că jurnalistul își anunțase deja colegii că urmează să părăsească redacția. Potrivit acelorași surse, Oanță era programat să rămână în cadrul echipei Pro TV până în luna iunie.

El urma să își continue cariera de jurnalist de teren, un domeniu în care și-a consolidat reputația de-a lungul deceniilor de experiență. Schimbarea de redacție era una majoră însă. Sursele indicau faptul că Oanță se va alătura echipei de reporteri de la Observatorul postului Antena 1.

La rândul lor, oficialii postului Pro TV au confirmat că Ovidiu Oanță va mai lucra până la finalul lunii mai.

Ovidiu Oanță s-a alăturat echipei PRO TV încă din 1998, inițial activând drept corespondent local al Știrilor PRO TV la Baia Mare, orașul său natal din Maramureș.

Ulterior, în anii 2000, s-a transferat la redacția centrală de la București, unde a acoperit o gamă largă de subiecte, de la investigații despre DNA și justiție până la probleme politice și sociale.

Înainte de a se alătura postului PRO TV, Oanță și-a început cariera în presa scrisă locală, lucrând pentru diverse publicații din Cluj, Timișoara și Baia Mare.