Anamaria Prodan pregătește un nou show

Este vorba despre un amplu proiect de televziune, mai exact, un reality show, filmat 24 de ore din 24, și care va înfățișa viața cuplului Reghecampf – Prodan.

Anamaria Prodan va fi surprinsă în toate ipostazele: femeie, mamă, soţie, impresară. Reality show-ul se anunţă un real succes!

Negocieri, transferuri, discuţii, antrenamente, vacanţe, activităţi ale copiilor, vizite la salon, treburi gospodăreşti şi tot ce mai înseamnă viaţa pentru ei – va fi la televizor.

Anamaria Prodan va fi „urmărită” de camere non-stop, atât în România, cât şi în Dubai, America şi pe oriunde va mai ajunge. În cadrul acestui reality-show, telespectatorii Antena Stars vor putea vedea cum arată viaţa de vedetă în adevăratul sens al cuvântului şi vor face turul caselor familiei Prodan-Reghecampf, din faţa televizoarelor.

Potrivit spynews.ro, show-ul va fi difuzat la Antena Stars.

Anamaria Prodan a mai avut un astfel de TV show

Vă reamintim că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au mai fost protagoniștii unui reality-show, în urmă cu câțiva ani. Este vorba despre perioada 2012-2014 când impresara care pare că are lumea la picioare a avut, alături de soțul ei, reality show-ul ”Prodanca și Reghe”, difuzat mai întâi pe Antena 1, apoi la Euforia Tv, un post de televizune care acum se numește Happy Channel.

Acest reality-show s-a desfășurat pe durata a șase sezoane. Primul sezon s-a numit ”Dragoste în prelungiri”, al doilea sezon s-a numit ”Aventurp Americană”, al treilea sezon s-a numit ”La plăcinte înainte”, al patrulea sezon a avut denumirea de ”Afaceri în familie”, al cincilea sezon s-a numit ”Fascinați de România”, iar al șaselea sezon s-a numit ”Relații internaționale”.