Filmulețul în care celebra impresară apare lovindu-l pe fotbalist a circulat cu o viteză uluitoare, în mediul online. Deși, la scurt timp după incident, soția lui Reghecampf și-a cerut scuze, a venit acum să ofere detalii despre ce s-a întâmplat de fapt.

„Nu cred că gestul asupra lui Alexa i-a îngropat cariera. Pentru că o repet și o spun din nou pentru că toată lumea încă vorbește de situația asta… Alexa a fost bărbat! Dacă eu acum, la interviu, mă enervez pe tine că mi-ai zis ceva și-ți dau un pumn, ce faci? Mă iei la bătaie de față cu toată lumea p-aici?! Nu i-a picat bine și nu-i pica bine nimănui pe pământ, dar am conștientizat în nervii ăia că am greșit. Și mi-am cerut scuze… I-am mulțumit pentru reacția pe care a avut-o”, a mărturisit Anamaria Prodan, în cadrul unui interviu acordat celor de la Gazeta Sporturilor.

Impresara a comentat și ce anume s-a vehiculat atunci legat de ce ar fi trebuit să facă Alexa. Anamaria Prodan consideră că Alexa a dat o adevărată lecție de viață tuturor bărbaților pentru modul în care a reacționat.

„Am citit că lumea zicea că «Trebuia bătută!», «Trebuia omorâtă!», «Călcată în picioare!». A fost o lecție de viață pe care el a dat-o tuturor bărbaților. Mai e unul Maimuțică, cum îl cheamă? Care era cu Huidu. Așa, Găină… M-au sunat o gămadă de prieteni că «Domne, că e un fătălău, un băbălău!». Nu, ăsta e un fătălău dacă pe un post de radio național poți să vii cu astfel de argumente. Bărbatul e făcut să aibă grijă de femeie, să îi suporte toanele și nervii. Fiecare a mai luat o palmă… De la mama, de la profesoară… Am avut discuții cu Alexa, foarte multe după acest episod”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.