Emisiunea preferată a românilor revine pe mici ecrane! Surpriză uriașă din partea PRO TV

Emisiunea ”Românii au talent” va reveni pe micile ecrane începând din 4 februarie cu cel de-al 12-lea sezon. În acest timp, caravana ”Românii au talent” s-a plimbat prin întreaga țară și a cules cele mai talentate persoane care ar putea câștiga marele premiu.

Pe lângă asta. Pro TV le face o surpriză fanilor și a anunțat cine sunt cei doi jurați care li se vor alătura Andrei și lui Andi Moisescu. Unul dintre ei este nimeni altul decât actorul Mihai Bobonete, cel care îl joacă pe Bobiță în serialul ”Las Fierbinți”.

Sursă: Facebook

Acesta a declarat că este foarte fericit să participe la acest format, subliniind că i-a plăcut această emisiune încă de la lansare.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a declarat Mihai Bobonete.

Dragoș Bucur se alături și el proiectului

Sursă: Facebook

Actorul Dragoș Bucur va sta și el la masa juraților – el spune că este o bucurie să facă parte din această echipă, subliniind că românii chiar au talent.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă!

E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a spus Dragoș Bucur.

Prezentatorii emisiunii vor fi în continuare Smiley și Pavel Bartoș.