Clipe cumplite pentru Mihai Bobonete după ce fiul său a fost la un pas de moarte. Actorul a povestit într-o emisiune online acest episod din viața lui, care l-a marcat profund. Ceea ce trebuia să fie o simplă glumă putea avea un final tragic, după ce băiatul a căzut și s-a lovit la cap.

Actorul din „Las Fierbinţi” a spus că nu a intrat în panică chiar și atunci când a văzut că sângele ţâşnea pe pereţi după ce copilul său s-a lovit la cap. El spune că dacă s-ar fi panicat totul s-ar fi putut termina tragic. Pe de altă parte, soția sa era foarte speriată, mai ales că băiatul a dat ochii peste cap la un moment dat. Mihai Bobonete a reacționat rapid însă și l-a trezit cu o palmă extrem de puternică.

„Îmi aduc aminte acum un moment, în care cred că dacă aş fi reacţionat pe agitaţie, sau să sar calul, s-ar fi terminat tragic. La un moment dat, după un film, Star Wars, nu mai ştiu la care am fost împreună cu fiul meu şi când ne-am întors, ne jucam. Mă făceam de la distanţă că-l sugrum, sau ceva de genul ăsta.

O clipă de neatenție putea fi fatală

La un moment dat, fugind de forţa mea de la distanţă, i-a scăpat piciorul între canapea şi perete şi a venit cu capul în colţul caloriferului, căzând pe spate.

A fost nasoală toată treaba. S-a ridicat imediat de acolo, nu plângea, se uita la mine şi dintr-odată a început să-i ţâşnească sânge din cap pe perete. M-am dus, i-am pus mâna la cap, de unde îi ieşea sângele. Era iarnă, eram în casă, în pantaloni scurţi şi în tricou.

În momentul ăla, l-am sunat pe vecinul meu să pornească maşina, că trebuie să ajungem la Urgenţe. Când l-am luat în braţe, să-l duc la maşină, copilul meu a dat ochii peste cap, în mâna mea. Atunci am zis că e momentul să îi dau o palmă şi i-am dat ditamai palma. A deschis ochii şi i-am zis că are o gaură în cap, nu ştiu cât e de mare, cât e de mică, şi să nu se mai agite, că pierde energie şi mă agit şi eu, şi nu ştiu unde-s Urgenţele. Soţia mea era galbenă la faţă, se ţine de uşă”, a povestit Mihai Bobonete.

@standup.comedy.romania Reply to @nedelcutudor2785 #romania #educatie #violenta #copii #mihaibobonete #scoalaonline #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound – standup.comedy.romania