Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Mihai Bobonete a vorbit despre activitatea sa din televiziune, dar și despre viața de familie. Înainte de televiziune, marea sa iubire este chiar soția. Cei doi formează un cuplu de 30 de ani și au împreună doi copii, Octavian și Maria.

El susține că nu știe care este secretul unei căsnicii de succes, însă știe că este vorba despre o dragoste adevărată. Totodată, actorul a mai adăugat că soția sa a fost mereu alături de el, atât ca prietenă, mamă cât și ca iubită.

“Eu şi Cătălina ne ştim de aproape 30 de ani, aşa că nu vă pot spune ce e acel ceva mai exact care să fie secretul longevităţii unei relaţii ca a noastră, dar trebuie să ştii că doar atunci când simţi adevărata dragoste, doar atunci vei afla că nimic nu mai poate schimba viitorul, şi, asumându-ţi un drum mână în mână cu persoana pe care o iubeşti, totul va fi mai uşor, mai benefic, mai minunat, şi veţi simţi fericirea şi în clipele în care veţi plânge îmbrăţişaţi unul cu celălalt. Cătălina pentru mine a fost, pe rând, şi mamă, şi copil, şi tovarăş, şi duhovnic, şi tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii”, a mărturisit Bobonete.

Mihai Brobonete, despre drumul său în televiziune

În cadrul aceluiași interviul, el a vorbit și despre cariera sa de aproximativ 20 de ani din televiziune, perioadă în care a jucat sute de roluri, însă cel al lui “Bobiță”, din “Las Fierbinți” l-a consacrat. El susține că prima apariție pe sticlă a fost tot la Pro Tv, datorită serialului ”La boc”, iar de atunci, între el și televiziune a fost dragoste la prima vedere.

“Am apărut într-un episod din serialul ‘La bloc’ şi nu am avut nicio emoţie. Televiziunea a fost pentru mine dragoste la prima vedere şi am rămas aşa, împreună, de 20 de ani – soţ şi soţie”, a spus Mihai Bobonete.

Totodată, el a mai precizat că nu a avut momente penibile și iubește să meargă la filmări. Pe de altă parte, spectacolele de improvizație îl neliniștesc, adăugând că de multe ori a fost ”la limită”.

“Nu îmi amintesc momente penibile. La filmări sunt multe momente amuzante şi nu neapărat penibile, aşa cum în stand-up comedy sunt seri şi seri, şi sunt glume care prind şi glume care prind mai puţin în anumite locuri sau la un anumit public, dar penibil nu cred că am fost vreodată. În schimb, spectacolele de improvizaţie, în care trebuia să şi cânt, m-au făcut să-mi pierd orice simţ al penibilului, pentru că la improvizaţie, dacă nu dădeai totul nu ieşea nimic, aşa că de multe ori am fost la limită… spre deliciul spectatorilor”, a adăugat actorul.