Trădare în televiziune după ce Cătălin Bordea a părăsit Antena pentru Pro TV. Actorul în vârstă de 36 de ani nu a ajuns la o înţelegere cu trustul Intact, așa că a decis să demisioneze și să semneze în schimb cu o televiziune rivală.

Amintim faptul că actorul de stand up comedy a fost coprezentator alături de Dan Capatos şi întreaga lui echipă timp de nouă ani, iar printre motivele invocate de acesta ar fi dorința de schimbare și implicarea în alte angajamente profesionale, însă principala nemulțumire ar fi legată de salariul primit.

Acesta susține că a ajuns să nu se mai regăsească în emisiunea lui Capatos. În opinia sa, show-ul era mult prea statc pentru stilul său, iar din acest motiv a decis să semneze cu o televiziune rivală. Mai exact, actorul a primit propunerea să concureze la Survivor România şi a acceptat imediat. El nu ar fi singurul care a acceptat această propunere.

Cine va participa la Survivor România 

De menționat este faptul că mai multe vedete negociază în prezent pentru a participa la Survivor România. Potrivit ultimelor informații, printre posibilii concurenți se numără Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera și Marian Drăgulescu, dar și Dorian Popa, Ionuț Iftimoaie, Alex Velea dar și Antonia, care se vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declara recent că Survivor România reprezintă un adevărat test pentru concurenți atât din punct de vedere fizic și spiritual, fiind nevoie de eforturi majore în cadrul competiției.

Totodată, acesta a mai declarat că traseele vor fi extrem de solicitante, iar competiția va fi una reală care va presupune alergare, anduranță, determinare, focus.

”Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta.

Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus. Asta este Survivor: mai vine o zi, mai vine o luptă”, spune Daniel Pavel, prezentatorul show-ului.