Marius Chivu și-a spus povestea în cadrul podcastului lui Mihai Brobonete. Actorul din ”Las Fierbinți” de la Pro Tv și-a expus întreaga viață persoanală, cea care stă dincolo de camerele de filmat.

Se pare că actorul a fost căsătorit, însă a divorțat, iar separarea a fost un impas în viața sa. Marius Chivu a suferit și a fost nevoit să meargă la psiholog pentru a putea depăși acest moment. El susține că din cauza plânsului și a suferinței a slăbit zece kilograme.

Marius Chivu a mai adăugat că a suferit atât după soția sa, cât și după copil, dându-și seama că a rămas fără nimic.

„Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc”, a spus acesta în podcastul lui Mihai Bobonete.

Tot în perioada în care se confrunta cu această depresie, actorul declară că a început să scrie chiar și poezii. Amuzat, acesta susține că atunci când plângea avea foarte multe idei.

„Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru.

După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj. Am încercat să scriu poezii, din depresie. Şi ştii ce bine scrii când plângi?!”, a mai declarat actorul.

Marius Chivu a încercat să facă stand-up

Chiar dacă acum este actor, Marius Chivu ar fi avut un alt plan. El a declarat că a încercat să facă echipă de stand-up cu Ionuț Ciocia, Brânzoi din „Las Fierbinți”, însă nu s-au înţeles şi au încheiat colaborarea.

Totuși, dincolo de stand-up actorul spune că mai are un vis și anume să joace într-o piesă de teatru alături de Mihai Brobonete.

„Am încercat să fac echipă de stand-up cu Brânzoi, dar e prost. Când am fost într-un pub, unde nu era lume, m-a lăsat şi a plecat acasă. Şi normal că m-am enervat. Ştii care e visul meu? Să joc o piesă de teatru cu tine (n.r. – Bobonete)”, a mai spus actorul.

De menționat este faptul că Marius Chivu a absolvit Institutul de Arte Teatrale şi Cinematografice I.L. Caragiale. În primă fază el a fost distribuit în serialul „La Urgenţă”, de la TVR 1, unde a interpretat rolul brancardierului Costel Durbacă, dar și în multe filme printre care „Trei Surori”, „Zoo Story”, „Omul din subterană”.