Show-ul lui Mihai Bobonete poate fi urmărit şi de pe propria canapea

Netflix dă lovitura în România, cu un conţinut realizat chiar în ţara noastră. Totul se întâmplă în luna mai.

Mai exact, este vorba despre show-ul de stand-up comedy al lui Mihai Bobonete. Celebrul actor de comedie, cunoscut mai ales datorită rolului „Bobiță” din „Las Fierbinți”, va fi prezent şi pe platforma Netflix cu show-ul său.

Cei care nu l-au putut urmări live pe Mihai Bobonete o vor putea face de acum liniştiţi de acasă, atât timp cât deţin un abonament la platforma Netflix.

Spectacolul „Mihai Bobonete Back in business” a avut loc la Sala Palatul. Începând cu data de 29 mai, el va fi disponibil şi pe platforma de streaming.

Subiectul show-ului de stand-up comedy a fost perioada pandemiei, un moment în care întreaga lume a experimentat numeroase schimbări. Acestea au fost abordate de către comediant cu mult umor, în încercarea de a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor.

Anamaria Prodan vine şi pe pe Netflix, cu „Complotul bonelor”

„Mihai Bobonete Back in business” nu este singurul conţinut românesc cu care Netflix îşi atrage abonaţii în luna mai 2024.

Începând cu data de 22 a acestei luni, filmul „Complotul bonelor”, va fi disponibil pe platformă. Rolurile principale sunt interpretate de Cristi Iacob și Anamaria Prodan.

După trei luni de la lansarea în cinematografe, acest film românesc își va face loc şi în casele românilor. Abonații vor avea posibilitatea să se bucure de această producție regizată de Iura Luncașu, care relatează povestea lui Virgil.

Este vorba despre un bărbat care are nu mai puţin de 9 copii, din trei căsătorii diferite. Mariajele eşuate nu l-au descurajat însă pe Virgil, care este gata să se căsătoarească pentru a patra oară, cu Valentina, interpretată de Anamaria Prodan.

Copiii au însă o cu totul altă părere. Ei vor să-l cupleze pe tatăl lor cu una dintre bone. Ioana Petric a jucat-o pe rivala Anamariei Prodan în acest film. Actriţa recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor.

„E greu, mai ales că Bica – personajul meu din film, e o fată foarte simplă și naivă, așa. Care nu prea înțelege ea de ce se bagă în complot, dar nici nu poate să stea deoparte, de dragul copiilor.

Și oricum, chiar și în film, ca și în viața reală, eu cred că e foarte greu să complotezi împotriva Anamariei Prodan, că este o femeie puternică și știe exact ce are de făcut ca să iasă învingătoare”, a declarat Ioana Petric pentru Fanatik.

De ce a fost aleasă Anamaria Prodan? „Aveam nevoie de un personaj foarte puternic”

Cum a ajuns Anamaria Prodan să treacă de la rolul de impresară în fotbal la cel de actriţă?

Regizorul Iura Luncașu spune că nu a fost deloc o alegere întâmplătoare.

„Aveam nevoie de un personaj foarte puternic, care să facă față unui personaj masculin foarte puternic. Și atunci aveam garanția de la bun început.

Și doi, noi fiind într-o industrie de film independent, întotdeauna o să ne trebuiască un cap puternic de afiș. Ori, Ana este un nume și este foarte ușor de reperat.

Că filmul, în comparație cu serialul, are o viață foarte scurtă. Și atunci trebuie să fim foarte, foarte pe fază”, a precizat regizorul peliculei „Complotul bonelor”.