După plecarea lui Florin Călinescu, un alt nume mare părăseşte masa juraţilor de la Românii au talent. Nici Alexandra Dinu nu mai face parte din juriu, iar Pro TV a anunţat cine le va înlocui pe cele două vedete la jurizare. Anunțul a surprins pe toată lumea, pentru că din echipa fac parte acum Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Mihai Bobenete și-a împlinit un vis, primul mesaj după aflarea veștii

Actorul Mihai Bobonete s-a arătat încântat de această nouă colaborare și a postat un mesaj pe rețelele sociale în care spune că de mic și-a dorit să facă parte dintr-un juriu, în stilul său caracteristic.

”De mic mi-am dorit sa fac parte dintr-un juriu. Si de ceva vreme imi doream sa fac parte din juriul de la Romanii au talent. Dorinta mi s-a indeplinit. Muncim de zor sa va aducem un sezon 12 magic”, a scris acesta pe Facebook.

Dragoș Bucur crede în românii talentați

De asemenea, Dragoș Bucur și-a arătat entuziasmul privind colaborarea și are încredere în români fiindcă știe că au talent.
”Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!”.

Echipa Românii au talent, bine sudată

În cadrul unui noi interviu oferit pentru cancan.roPavel Bartoș a vorbit despre primul moment în care a aflat că va fi co-prezentator cu Smiley. Acesta spune că ideea a fost una neașteptată și că producătoarea i-a testat pe amândoi ani de zile.

”În primul rând, ideea este că a fost o idee neașteptată. Nu mă așteptam la un asemenea cuplu. Când ne-a explicat Mona Segall, producătoarea de atunci de ce, am zis “Da, băi, vezi, nu mă gândeam”. Ea ne-a testat de-a lungul a vreo doi ani de zile.”, spune acesta.

El a continuat prin a preciza că că producătoarea nu-și permitea să aleagă pe oricine pentru că emisiunea ”Românii au talent” era una ”de primă mână”. Pavel Bartoș a mai spus că Mona Segall este un mare producător și că a știut să își aleagă oamenii.

”Nu era o chestie… “hai să încercăm pe…” Mi-a zis că nici nu-și permitea să facă o încercare de genul acesta pentru că era un show de prima mână. Vezi, asta e meritul unui mare producător! Șă știe să aleagă și să-și aleagă oamenii.”, a mai spus acesta pentru sursa anterior menționată.