Florin Călinescu a spus adio PRO TV. Demisia celebrului actor s-a produs pe fondul unor nemulțumiri profunde ale acestuia la adresa managementului PRO TV. Unul dintre motive ar fi legat de calitatea slabă a producțiilor, a marketingului, pe lipsa de identitate a stației. Așa cum Capital a dezvăluit în exlusivitate în urmă cu o săptămână, Călinescu se plângea că oamenii sunt demotivați și că nu mai au filozofie de lideri.

Cele anunțate atunci de Capital s-au adeverit. Însuși Călinescu a ieșit public și a confirmat, într-un interviu, care a fost motivul real al plecării sale.

„Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature”, a recunoscut chiar Florin Călinescu într-un interviu recent.

Cine îl înlocuiește pe Florin Călinescu la Românii au talent

Sursele Capital au declarat, în exclusivitate, că săptămâna trecută se discuta intens ca în locul lui Florin Călinescu să fie adus un nume greu din zona divertismentului. Este vorba de Mihai Bobonete. Actorul, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai carismatice figuri ale PRO TV . El este cel care îi dă viață, din 2012 încoace, cârciumarului Bobiță din ”Las Fierbinți”.

Mutarea celor de la PRO TV ar putea să nu se oprească numai asupra unui singur nume. Show-ul prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş ar putea veni cu o noutate absolută. Sursele Capital au declarat că, la Românii au talent, ar fi posibil să apară două figuri noi, în locul lăsat liber de Călinescu. Dacă în ceea ce îl privește pe Bobonete, zilele trecute se duceau încă tratative, în ceea ce îl privește pe al doilea personaj lucrurile încă nu sunt încă bătute în cuie.

În acest moment nimic nu este sigur, dar un lucru este, însă, cert. Plecarea lui Florin Călinescu le dă mari bătăi de cap celor de la PRO TV, care se văd nevoiți să găsească urgent un înlocuitor de calibrul celebrului actor. Mai ales că, o bună parte a audienței de la Românii au talent, i se datora în mare măsură și aestuia.