Odată cu renunţarea la poziţia din cadrul Casei Regale Britanice, Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au mutat la Los Angeles, însă viaţa lor a suferit mult mai multe modificări, despre care publicul abia acum începe să afle.

Astfel, Harry a fost pasionat de vânătoare încă de la o vârstă fragedă, iar în timp a reuşit să adune o colecţie impresionantă de arme de vânătoare, a cărei valoare a fost estimată la 50.000 de lire sterline. Problema este că soţia sa este o oponentă a uciderii animalelor, aşa că, pentru a-i face pe plac, Prinţul Harry a decis să-şi vândă colecţia de arme înainte de plecarea din Marea Britanie.

Prinţul Harry la o vânătoare în Argentina în 2004

Coleţia de puşti de vânătoare a fost cumpărată de doi vânători cunoscuţi în Regat pentru 50.000 de lire. Mai mult, pentru a o face fericită pe Meghan, Harry a participat la foarte puține sesiuni de vânătoare ale Familiei Regale anul trecut, iar la ultima astfel de întâlnire, cea de la Balmoral, a absentat.

Hotărârea luată de Prinţul Harry nu a venit ca o surpriză pentru apropiaţii cuplului. Jane Goodall, celebrul antropolog ajuns la 86 de ani, o prietenă apropiată a prinţului, a declarat că Meghan a fost nemulţumită de faptul că Harry şi fratele său mai mare, William, vânează şi ucid animale. “Dar cred că Harry se va opri, pentru că Meghan nu apreciază vânătoarea”, a explicat dr. Jane Goodall, potrivit publicaţiei The Sun.