LG Optimus 4X HD are un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 de 1.5 GHz şi un ecran IPS True HD.  Procesorul NVIDIA Tegra 3 este singurul procesor mobil Quad-Core 4-PLUS-1 din lume creat pentru o performanţă multimedia avansată şi care foloseşte un al cincilea nucleu dedicat eficientizării bateriei pentru funcţii cu un consum mai redus precum standby activ sau playback pentru muzică. În momentul funcţionării la viteză maximă, unitatea de procesare grafică cu 12 nuclee (GPU) din Tegra 3 oferă o experienţă vizuală extraordinară şi o calitate a jocurilor asemenea consolelor.

Ecranul IPS True HD oferă cea mai bună experienţă de vizionare la o rezoluţie ridicată, cu claritate şi fără distorsiuni ale culorilor. Optimus 4X HD include o memorie internă de 16 GB şi foloseşte cea mai nouă versiune Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Optimus 4X HD încorporează o cameră de 8 megapixeli, cu senzor BSI (Backside Illumination) şi bliţ LED, precum şi funcţii multimedia pentru a oferi utilizatorilor o experienţă multimedia completă.

Designerii LG au lucrat astfel încât look-ul smartphone-ului să nu fie mai prejos de performanţă. Cu o grosime de doar 8.9 mm, terminalul are un design slim cu finisaje şi materiale de calitate.

Mai multe informaţii despre Optimus 4X HD vor fi disponibile în curând.

Specificaţii:
o Procesor Quad-Core 1.5GHz (NVIDIA Tegra 3)
o Display IPS True HD de 4.7-inci (1280 x 720)
o Memorie: 16GB eMMC şi 1GB LP DDR2
o Cameră principală: 8.0MP cu senzor BSI şi cameră secundară:1.3MP
o SO: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
o Baterie: 2,150mAh