Eşti curios să vezi cum va arăta de fapt Galaxy S7 Edge? Ei bine, nu ar trebui să ne surprindă că acesta va avea un design obţinut dintr-o combinaţie între Note 5 şi S6 Edge. După o serie de reprezentări CAD şi randări, o imagine publicată de website-ul vietnamez ReviewDao pretinde că avem în faţă actualul Galaxy S7.

Imaginile confirmă o serie de detalii despre care am tot auzit de câteva săptămâni despre Galaxy S7. În primul rând, este confirmată camera, care va avea 12 MP şi se pare că va fi, totuşi, mai bună decât cea pe care o regăsim pe Galaxy S6.

Mai putem observa din imagini faptul că camera este foarte aproape de nivelul carcasei şi are o formă uşor rotunjită. Acest lucru l-am prezentat atunci când am publicat diagrama CAD cu Galaxy S7, care a fost ulrerior confirmată de media coreeană.

În al doilea rând, putem vedea din imagine că Galaxy S7 va avea spatele din sticlă curbată care se îmbină perfect cu o ramă metalică. Aceasta este o altă schimbare subtilă în comparaţie cu Galaxy S6, care are partea din spate din sticlă plată.

Vezi imaginile Samsung Galaxy S7 real hands-on pe Noobz.ro.