Începând de astăzi, pe toată durata săpămânii, se desfăşoară primul târg imobiliar virtual din România, pe o platformă online dezvoltată de portalul de anunţuri imobiliare.ro.

Pe lista primei ediţii a Imosfera figurează 32 de expozanţi, în majoritate dezvoltatori imobiliari, care prezintă 32 de ansambluri rezidenţiale din 8 oraşe mari ale României.

Acesta este primul târg imobiliar care beneficiază de o platforma de chat adaptată, care oferă posibilitatea expozanţilor să măsoare în timp real indicatori cantitativi şi calitativi specifici precum numărul de vizitatori la stand, perioada petrecută în stand, timpul de vizualizare al materialelor promoţionale, timpul petrecut în conversaţie şi numărul de contacte directe.

Toate conversaţiile sunt salvate în arhivă, împreună cu datele de contact şi preferinţele vizitatorului.

„Oferte virtuale“

Printre dezvoltatorii care vor expune proiecte în cadrul ImoSfera se numără: Adama, Impact, Gabi’s Development, Green City Construct, HL1 Group, Volumetric Traian Park, Mao Imobiliare, Cavanaro, Conarg, Ank Art Building, Tri Investments ERPF, Corsaru Roşu, Arh Ventures, Selina Invest şi Mega Construcţii.

Printre ofertele de la târg pot fi menţionate case şi vile finisate de la 700 euro/mp, sau „la roşu“ la preţuri de 380 euro/mp, respectiv vile cu preţuri de până în 100.000 de euro; terenuri cu preţuri pornind de la 8 euro/mp; reduceri de până la 16.000 de euro la apartamente sau finanţări avantajoase cu avansuri care pornesc de la 8.500 de euro pentru garsoniere şi urcă până la 15.500 euro pentru apartamentele cu trei camere.

Târgul poate fi vizitat la adresa www.imosfera.ro.