Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi şi oferă acces la aplicaţiile din Android Market prin sistemul său de operare Android 2.1.
Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimele ştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sau Twitter. Noua tabletă poate fi folosită şi ca ramă foto digitală, ceas de birou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD.
Orange Tablet este ergonomică, datorită suportului mobil de susţinere, fără a fi necesar un accesoriu suplimentar. În plus, este compatibilă cu MP3 , PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 şi include 2 camere video, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.
“Suntem bucuroşi să lansăm prima tabletă PC sub marcă proprie, mai ales pentru că Orange România este prima filială din grupul Orange care lansează acest produs. Suntem încrezători că îi vom încânta şi pe clienţii care îşi doresc o tabletă accesibilă,” a declarat Tudor Juravlea, Product Manager Orange România.
Prin abonamentul Colibri 35 clienţii beneficiază de acces nelimitat la internet, 100 SMS/lună în reţea, opţiunea Happy Night (între 00:00 şi 07:00), Cost Control şi upload la viteză ridicată de până la 1.46 Mbps. Abonamentul permite şi servicii de voce mobilă, iar tarifele pentru apeluri sunt cele standard: 0,146 euro/min în retea şi 0,198 euro/min în alte reţele naţionale.
Fără abonament, tableta costă 373 euro, TVA inclus.