Cîțu dă din casă

“Nu există tensiuni. Da, ne mai contrazicem pentru că cred că informaţiile nu ajung întotdeauna la noi în acelaşi timp. Sunt câteva lucruri la care eu ţin foarte mult, campania de vaccinare eu o văd într-un mod pozitiv, nu sunt adeptul măsurilor punitive, când vine vorba despre o campanie de vaccinare care are ca scop să aibă câţi mai mulţi oameni vaccinaţi.

În acelaşi timp, este adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi am decis să facem aceste vaccinări, atunci cei responsabili trebuie să răspundă. Eu până acum nu am primit informaţii că ar exista aşa ceva. Repet, obiectivul nostru este de a vaccina câţi mai mulţi români în perioada cea mai scurtă.

Deci asta ar trebui să fie obiectivul şi pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm”, a declarat Florin Cîţu, sâmbătă, la Spitalul “Dr. Carol Davila”, după ce a primit a doua doză a vaccinului anti-COVID-19, răspunzând unei întrebări de la presă.

Nu a primit un “un raport final” în urma targediei de la Matei Balș

“Aştept raportul final de la Ministerul sănătăţii, cum o să am acest raport, să ieşim public şi o să vă spun care sunt măsurile pe care trebuie să le luăm, dar în acest moment nu am această informaţie”, a declarat Cîţu, fiind întrebat cum apreciază că a gestionat Ministerul Sănătăţii situaţia în urma incendiului de la Institutul “Matei Balş”.

Florin Cîțu s-a vaccinat astăzi

Prmeierul s-a vaccinat cu doza de rapel împotriva COVID-19, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”.

“Am făcut şi al doilea vaccin, rapelul. Deci, pentru mine, această operaţiune s-a încheiat, la fel de uşor ca prima oară, deci fără niciun fel de probleme. Este foarte important să facem rapelul, deci toată lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să facem şi al doilea vaccin, pentru că fără al doilea vaccin tot ceea ce am făcut până acum, toate eforturile noastre au fost degeaba.

Este important să ne vaccinăm, în primul rând, şi am văzut că este interes pentru vaccin, dar este mult mai important să venim şi la rapel. Deci, toată lumea trebuie să-şi facă rapelul şi vă spun că nu se întâmplă nimic, sunt aici, niciun efect, mergem înainte”, a afirmat Florin Cîţu, la Spitalul “Dr. Carol Davila”.