Este vorba de un serviciu gratuit accesibil pe portalul https://spitalul-colentina.medicentrum.ro/, care a fost realizat de unitatea sanitară, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems. Astfel, medicii pot oferi recomandări medicale legate de COVID-19.

Persoanele interesate sunt avertizate că evaluarea online NU oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de utilizatorul care intră pe site.

“Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri.

ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online. Această evaluare este GRATUITĂ, este mesajul de întâmpinare pe platforma online.

Începând de luni, 16 martie, Spitalul Clinic Colentina s-a transformat în centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2. Începând cu această dată, la unitatea medicală bucureşteană au fost oprite toate internările.