La licitație, explică reprezentanții Tarom pentru Capital, s-au înscris cinci oferte, de la asigurători din România și din afara țării.  Asirom a câștigat contractul pe criteriul celui mai mic preț, dar și în baza raportului dintre costuri și oferta de servicii.

Angajații TAROM beneficiază de consultații gratuite, nelimitate, într-o rețea națională formată din peste 550 de clinici, laboratoare și centre de imagistică private. Mai mult, asigurarea acoperă, pentru angajații TAROM, tratarea afecțiunile existente și pre-existente, dar și cronice. Cu alte cuvinte, chiar dacă asigurarea s-a încheiat pe 1 iunie, angajații TAROM, indiferent de vârstă, se vor putea trata în sistemul medical privat, pentru afecțiunile anterioare momentului semnării contractului. Prin contractul de asigurare se acoperă inclusiv necesarul de medicamente, tratament ambulatoriu și transportul medical.

Polița este activă 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Beneficiarul trebuie doar să sune la call-centerul rețelei, ulterior fiind îndrumat către o clinică din rețea sau din afara acesteia, după cazul medical. Aceeași poliță cuprinde asigurarea de călătorie pentru personalul navigant. Angajații TAROM pot apela la servicii medicale private în toate statele din Uniunea Europeană, evident, în conformitate cu evenimentul care s-a petrecut.