Ce echipe vor reuși să treacă de faza grupelor? Care vor fi confruntările din etapele următoare și ce reprezentative naționale se vor impune? Un parior norocos și inspirat poate câștiga super premiul de 1 milion de Euro la NetBet. Mai mult decât atât, vestea bună este că participarea la promoție este gratuită!

1 milion de EURO CASH de la NetBet, pentru unul sau mai mulți jucători ce ghicesc desfășurarea meciurilor de la Campionatul European

Predicția de 1 milion de Euro, provocarea lansată de operatorul de pariuri sportive și jocuri de cazino online NetBet, constă în reușita unui pariu complex. Jucătorii participanți trebuie să identifice corect echipele care trec de faza grupelor și traseul lor ulterior până în finală competiției. Mai exact, pariorii aleg rimele trei echipe din fiecare grupă, de la A la F. Ulterior, se selectează câștigătorii meciurilor din optimi, sferturi, semi-finală, pană la alegerea marelui câștigător al trofeului.

Plasarea grilei este 100% gratuită, pentru orice participant! Cei care doresc să se bazeze exclusiv pe noroc au posibilitatea de a genera un tabel aleatoriu pentru meciurile din turneu, dacă nu preferă să selecteze ei înșiși anumite echipe. Pronosticul sau pronosticurile corecte pentru meciurile din Campionatul European câștigă 1 milion de euro. Așadar, pot fi unul sau mai mulți câștigători, iar regulamentul poate fi consultat online.

Campania promoțională este disponibilă atât pentru clienții existenți ai NetBet, cât și pentru cei care acum își deschid cont online și profită de toate oportunitățile platformei online de pariuri sportive și jocuri de cazino. Pentru participare, singura condiție este ca utilizatorii să dețină cont NetBet verificat, cu cel puțin o depunere în bani reali, deschis înainte de 10.06.2021. Plasarea predicției este gratuită pentru orice client activ NetBet și evident orice român cu vârsta de cel puțin 18 ani poate să deschidă un astfel de cont și să îndeplinească singura condiție de participare.

Pronosticurile pot fi înregistrate până pe 11.06.2021 la ora 01:59, iar câștigătorul sau câștigătorii vor fi anunțați în termen de 7 zile lucrătoare de la încheierea Campionatului European.

Atât de simplu, atât de interesant! Șansa unică la 1 milion de euro este la îndemână pentru iubitorii fotbalului. 

Prin competiția în care este lansată această promovare, NetBet face încă o dată sportul mai palpitant!