PPT Preturi Pentru Tine, una dintre cele mai dinamice retele de imbracaminte si incaltaminte din ultimii 3 ani din Romania, cauta mai multe posturi de top management pentru sediul din Bucuresti. Dupa mai multi ani de continua dezvoltare, compania cu capital 100% romanesc se organizeaza ca grup. PPT este prezenta in Romania si Republica Moldova, urmand ca in martie 2016 sa fie deschise primele magazine in Bulgaria.

Candidatii ideali trebuie sa detina urmatoarele calitati: abilitatea de a coordona proiecte si echipe mari de oameni, lucru in echipa si colaborare, orientare catre rezultate, initiativa si proactivitate.

PPT este in cautarea candidatilor pentru urmatoarele pozitii cheie in Bucuresti:

– Chief Financial Officer – cu atributii la nivel de grup  – mai multe detalii aici
– Purchasing Director – cu atributii la nivel de grup – mai multe detalii aici
– Human Resources Director – cu atributii la nivel de grup – mai multe detalii aici
– Logistics Manager – in cadrul retelei din Romania – mai multe detalii aici
– Operations Manager – in cadrul retelei din Romania – mai multe detalii aici

 

PPT este una dintre cele mai extinse retele de imbracaminte si incalțaminte de tip "discount" din Romania si Republica Moldova. Cele mai multe magazine PPT se afla in orase cu peste 10.000 de locuitori, localizate in zone intens circulate si au suprafete de vanzare cuprinse intre 100 si 250 mp. In 2014, PPT Romania a raportat o cifra de afaceri de peste 40 mil. euro si cu un numar de peste 800 de angajati.
In prezent, reteaua PPT numara in Romania 136 de magazine si, respectiv 24 in Republica Moldova, cu un total de peste 1100 de angajati.