După o experienţă destul de vastă în cadrul corporaţiilor, Geletu s-a decis în 2007 să se asocieze cu grupul olandez KLG Europe şi pentru a pune pe picioare o firmă de transport şi logistică în România.

Este cel mai tanar managing director din istoria sectorului logistic din România. A fost numit managing director al Franz Maas in România, în anul 2002, la vârsta de 29 de ani. A condus operaţiunile Franz Maas în România ca managing director în perioada 2002-2007.

“În ultimii 8 ani am investit împreună cu partenerii olandezi peste 30 de milioane de euro în achiziţii de terenuri şi ridicarea mai multor centre în oraşe din România. În Bucureşti am achiziţionat terenuri la preţuri ridicate pentru că am cumpărat în plină bulă speculativă”, ne-a spus Dragoş Geletu.

Românul a pornit la drum cu o echipă de 50 de oameni, iar astăzi a ajuns la 350 de angajaţi şi mai urmează să facă recrutări. În 2013, compania a ajuns la o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro, şi a investit 5,6 milioane de euro pentru construirea unui nou spaţiu logistic de 10.000 de metri pătraţi, astfel depozitul din judeţul Giurgiu a ajuns la o capacitate de depozitare de 30.000 de metri pătraţi.

În România KLG Europe transportă produse pentru clienţi precum Domo Retail, LG, Panasonic, Adidas, Wrigley, Orange, Natuzzi sau Recaş. Compania are depozite la Craiova, Timişoara, Cluj, Bacău, Braşov, Constanţa si un hub la Bucureşti.

Compania deţine în localitatea Bolintin Deal, la km 23 al autostrăzii București – Pitești, un parc logistic de 18,5 hectare pentru care a fost planificată construcția a aproximativ 85.000 de metri pătrați de spațiu logistic. Etapa de extindere demarată în luna aprilie 2014, și încheiată în luna noiembrie, a adus în portofoliul KLG o facilitate cu cele mai noi dotări disponibile în industrie.