Alexandru a investit 500.000 de euro într-o fermă pe care a construit-o în creierii munţilor Penteleu, de aceea a denumit-o Ferma Penteleu. “Am vrut să mă retrag în natură. Mi-am dorit ca cei doi băieţi ai mei să fie sănătoşi. Aici suntem rupţi de civilizaţie, nu avem nici semnal la telefonul mobil. Dar avem produse tradţionale făcute în ferma noastră”, ne-a spus antreprenorul.

Pe lângă fermă există o proprietate de câteva hectare, pe care este construită o pensiune, un restaurant, un loc de joacă pentru copii. Acum se construiesc poduri, un lac pentru agrement, o casă traditionala din Maramureş.

În ceea ce priveşte câştigurile obţinute cu ajutorul fermei, Alexandru spune că în prezent, veniturile sunt accidentale datorită unor clienţi care deja îşi doresc bunătăţi dar şi turism. “La anul probabil că vom obţine o cifră de afaceri de circa 100.000-200.000 de euro şi un profit vreo 15%. Dar nu aceasta este ideea. Ne interesează să oferim mâncare autentică si bună”, a mai spus omul de afaceri.

Tânărul antreprenor îşi doreşte să transforme ferma într-un loc unde se mânâncă produse tradiţionale româneşti, dar în condiţii de cinci stele.