Constructorul francez Renault a anunţat, astăzi, că pe 19 septembrie va avea loc un nou picnic dedicat posesorilor de automobile Dacia din Franţa.

Toţi posesorii de Dacia din Franţa sunt invitaţi de Renault la picnicul Dacia, duminică, 19 septembrie, la Mousseaux-sur-Seine (vest de Paris) şi Cublize (vest de Lyon).

În acest an, participanţii se vor putea plimba în canoe şi vor participa la alte sporturi, gratuit, a anunţat Renault. De asemenea, vor fi organizate demonstraţii cu Dacia Duster ce-şi va arăta capabilităţile off-road pe un traseu special de 4×4.

Anul trecut peste 4.000 de oameni au venit la „Marele Picnic” organizat de Dacia în parcul Mansigné, lângă Le Mans pe data de 27 septembrie.

Dacia a intrat pe piaţa franceză în anul 2005 şi în prezent este cea mai populară marcă după Renault, Peugeot şi Citroen. La sfârşitul lunii august 2010, Dacia s-a clasat pe locul patru în topul producătorilor auto după vânzări, cu 70.000 unităţi livrate – creştere de 125% faţă de perioada ianuarie – august 2009, cu o cotă de piaţă de 8,2%.  Cel mai vândut model în Franţa este Sandero.

SURSA: Auto Evolution