Este vorba despre compania Porsche Engineering, o companie care are sediul la Cluj-Napoca.

Menționăm că una dintre condițiile de bază pentru candidații la toate aceste patru joburi este ca aceștia să vorbească fluent limbile engleză și germană.

Unul dintre cele patru posturi scoase la concurs pe site-ul eJobs.ro este cel de Software Architect. Printre sarcinile persoanei care va fi angajată se numără: dezvoltarea de softuri pentru industria automotive pentru LINUX și QNX, arhitectură software și design, crearea și supravegherea proceselor de dezvoltare de software etc.

Candidații interesați de acest job trebuie să aibă Bacalaureatul sau masteratul în IT sau studii similare, precum și câțiva ani de experiență în domeniul tehnologiei sau în managementul de proiecte software.

Află AICI mai multe detalii despre acest job la care poți să aplici.

 

 

 

Al doilea post pentru care Porsche Engineering așteaptă CV-urile persoanelor interesate este cel de Software developer.

Câteva dintre sarcinile de serviciu la acest loc de muncă sunt: dezvoltarea de software pentru aplicațiile din domeniul automotive, integrarea altor produse, dezvoltarea de software pentru module funcționale etc.

Sunt așteptați candidații care au Bac-ul sau masteratul în IT sau o educație echivalentă, la care se adaugă câțiva ani de experiență în dezvoltarea de software și ingineria software. Compania cere și experiență în dezvoltarea automotive sau multi-platformă. De asemenea, candidații trebuie să cunoască la nivel de expert programarea C/C++. Cunoașterea Java constituie un avantaj.

Află AICI mai multe informații despre acest job la Porsche.

 

 

 

Un alt post pentru care compania caută specialiști este Integrator de Sistem. Acest job presupune crearea și supervizarea mediilor construite pentru diferite proiecte, gestionarea unor sisteme de platforme complexe pentru LINUX, QNX și AUTOSAR, integrarea testelor în mediile construite, generarea rapoartelor etc.

Ca nivel de pregătire este necesar cel puțin Bacalaureatul sau masteratul în IT sau o altă educație în domeniu. În plus, angajatorul le solicită candidaților să aibă câțiva ani de experiență în integrarea sistemelor și să cunoască la nivel de expert programele C++, Python, Bash, make, CMake etc.

Citește mai multe despre acest loc de muncă și depune-ți CV-ul.

 

 

 

 

Cel de-al patrulea job scos la concurs de Porsche Engineering este de Model-based Software Developer.

Jobul se adresează profesioniștilor care au deja la activ câțiva ani de experiență în dezvoltarea și ingineria de software. De asemenea, este necesară experiența în MATLAB, Simulink, TargetLink și Embedded Coder. Totodată, candidații trebuie să dețină diploma de Bac sau de masterat în IT sau alte studii care să ateste o pregătire formală în domeniu.

Acest post presupune dezvoltarea de softwarae pentru aplicațiile sistemelor automotive, dezvoltarea, integrarea și mentenanța software-urilor, dezvoltarea unor specificații pentru funcțiile software, integrarea, testarea și validarea modulelor și componentelor software etc.

Află AICI mai multe detalii despre acest loc de muncă.