Victor Ponta a reacționat dur după ce a aflat situația spitalului de campanie cumpărat de guvernul Orban şi prezentat cu mare fast la Bacău, pe care acum prefectul încearcă să-l vândă pe OLX cu 12 milioane de lei.

„AICI SUNT BANII DVS !!! In campania falsa a PNL si in spitale fantoma!!!

Din pacate NU sunt in Sanatate/ ci aruncati de Guvernul Orban PNL pe smecherii si achizitii dubioase , afaceri cu masti, combinezoane si spitale fantoma!!!

Guvernul Orban a platit 12 milioane RON pentru un spital de campanie la Bacau / l-a adus chiar Ministrul Tataru cu deputatul Palar / au facut fotografii / s-au laudat in presa platita din bani publici / au plecat si spitalul a ramas abandonat in curtea Politiei Locale !

Acum Prefectul PNL vrea sa scape de Spitalul Fantoma / il vinde pe OLX! 12 Milioane de RON bani publici pentru sanatate- aruncati la cos!

Nu au bani de pensii, nu au bani de alocatii, nu au bani pentru firmele romanesti- pentru ca prapadesc banii pe smecherii si afaceri !

PRO Romania va cere o Ancheta parlamentara completa pentru toate miliardele aruncate in achizitii fara licitatii! Banii trebuie recuperati – cei vinovati trebuie sa plateasca!

Noi suntem PRO Romania – si tinem doar cu Romania !”, a spus Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Reacția fostului premier vine în contextul în care în presă au apărut informații potrivit cărora prefectul  Sorin Ailenei   vrea să scoată la vânzare pe OLX spitalul modular de la Baza Letea, destinat pacienților COVID.

„Într-o conferință de presă, prefectul Bacăului, a avansat o altă soluție, pentru a grăbi procesul de punere în funcțiune a spitalului. Sorin Ailenei e de părere că ar putea scoate la vânzare spitalul și s-ar găsi firme care să îl cumpere cu 10 milioane de lei, pentru ca mai apoi să îl doneze autorităților. Astfel, crede prefectul, nu ar mai fi nevoie de modificările tehnice care țin în loc darea în folosință.”, arată zdbc.ro.