Este din nou scandal între partidele de stânga. Deși Marcel Ciolacu, interimarul din fruntea PSD spunea că vrea o alianță cu ProRomânia, se pare că aceasta nu are nicio șansă să se materializeze. Victor Ponta a lansat un nou atac dur la adresa fostului ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Ponta o distruge pe Olguța Vasilescu

Victor Ponta o distruge pur și simplu pe Olguța Vasilescu. Șeful ProRomânia sistează orice fel de negocieri cu PSD și spune că partidul său va avea proprii candidați la alegerile locale. A exclus o apropiere de PSD. Spune că nu poate sta la masa alături de PRM-iști reșapați și de nașii lui Liviu Dragnea și ai Vioricăi Dăncilă.

Declarațiile sale îi vizează pe Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda care, în ultimii ani, s-au aflat în preajma lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă susținând toate deciziile controversate ale acestora. Victor Ponta pune condiții pentru a negocia o eventuală alianță cu conducerea PSD, în vederea participării la viitoarele alegeri.

„Dacă PSD va fi condus de niște oameni normali și raționali, evident și natural putem să discutăm și să avem proiecte comune. Cu PRM-iști reșapați și cu tot felul de oameni, nașii lui Dragnea și Dăncilă, nu putem sta la aceeași masă”, a declarat liderul Pro România.

Victor Ponta, a mai spus că în prezent, la nivelul PSD există două tipuri de politicieni care își dispută conducerea politică. sunt cei precum Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu sau Titus Corlățean care înțeleg că ultimii ani au fost dezastruoși și alții, apropiați de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă care doresc să continue pe calea inițiată de foștii lideri social-democrați, care îngropa formațiunea.

„Pentru că sunt două categorii de oameni în PSD. Sunt câțiva, Ciolacu, Grindeanu – care înțeleg că vrea să revină -, Corlățean, care înțeleg că direcția în care a mers PSD în ultimii trei ani a fost un dezastru pentru ei, în primul rând. Și mai sunt câțiva indivizi, cei care își făceau selfie cu Dragnea, după aia își făceau cu Dăncilă, care e evident că au interesul să ducă cu totul în groapă PSD-ul”, a mai spus Ponta.