"Nu mă feresc să spun că am rezolvat şi rezolvăm problema fiscalităţii, a condiţiilor economice, trebuie să rezolvăm problema infrastructurii. (…) Sunt absolut conştient că, repet, toate lucrurile bune pe care le-am făcut în zona de fiscalitate şi de stimulare a investiţiilor trebuie suplinite prin dezvoltarea infrastructurii, pentru că altfel, la un moment dat, ne vom sufoca. (…) Toate celelalte lucruri care ţin de aeroporturi, de şosele, de partea de infrastructură de transport energetic care de asemenea este importantă pentru orice companie, reprezintă următoarea provocare. Sunt convins că putem să-i facem faţă", a precizat premierul, prezent la Zalău la inaugurarea unei investiţii de 18 milioane de euro a producătorului de ţevi fără sudură Tenaris Silcotub.

Victor Ponta a precizat că problema i-a fost semnalată la vizitele pe care le-a efectuat în această săptămână la companii private din judeţele Braşov şi Bistriţa-Năsăud, acestea reclamând faptul că au probleme în transportarea produselor realizate în fabricile din judeţele respective.

Premierul a fost prezent la Zalău la festivitatea de inaugurare a TenarisUniversity, un centru de excelenţă în training pentru angajaţii producătorului de ţevi fără sudură Tenaris Silcotub, în valoare de peste 18 milioane de euro. AGERPRES