”Aşa facem noi. Dacă nu venea 1 Mai mai amânam. Avem în ordonanţă şi reglementarea pentru ca să putem da drumul şi la sistemul inteligent (sistem ce va fi aplicat în cazul taxei percepute pentru traversarea podului de la Cernavodă )”, a declarat premierul.

În şedinţa de Guvern Ponta l-a întrebat pe ministrul Transporturilor: 'Este inteligent domnule ministru Rus?'. 'Extrem de inteligent', a răspuns Ioan Rus.

”Să nu fie mai inteligent decât noi, aia e singura problemă. Ca să nu mai fie cozi la bariera de la Cernavodă vreau să îl testăm împreună înainte de 1 Mai, ca să fim siguri că funcţionează”, i-a transmis Ponta lui Rus. Ministrul Transporturilor a explicat că sistemul este în testare, iar pe data de 30 aprilie ar urma să devină operaţional. 'Acum este în testare şi, din 30, pe ultima zi (a lunii aprilie – n.r.) funcţionează', a spus Ioan Rus.

'Eu am văzut mai multe lucruri decât dumneavoastră că sunt mai bătrân, dar vreau să văd şi bariera aia că funcţionează fără să mai stau la coadă şi o să vă felicit public pe dumneavoastră şi CNADNR pentru rezolvarea acestei probleme', a adăugat Victor Ponta. (Sursa: Agerpres)