Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, fostul premier PSD trece în revistă momente din istoria partidului din care, după cum a spus Liviu Dragnea miercuri, a fost exclus: Liviu Dragnea strângându-i mâna lui Adrian Năstase, Liviu Dragnea alături de Mircea Geoană, Liviu Dragnea alături de Victor Ponta, Liviu Dragnea dând mâna cu Sorin Grindeanu.

La comentariul unui cititor, care îl întreabă „Încă nu ai tăcut?”, fostul premier PSD răspunde: „Nu! Acum o să încep să vorbesc cu adevărat!”.

Miercuri, în conferința de presă de după votarea moțiunii de cenzură, președintele PSD a fost întrebat dacă Victor Ponta mai face parte din partid. Răspunsul a fost, ferm, „nu”.

Fostul premier a reacționat, tot pe Facebook, arătând că nu a vrut să plece din PSD și precizând că nu va ieși din viața politică. „Cred că acest vot a fost o uriașă greșeală pentru PSD – o greșeală care va fi decontată la un moment dat. Nu am vrut să plec din PSD (mai ales în asemenea condiții), dar accept decizia conducerii și sunt convins că pentru mine există viață, inclusiv politică, și dincolo de PSD. Le mulțumesc însă tuturor membrilor, simpatizanților și votanților PSD alături de care am activat și am luptat timp de peste 15 ani. De azi PSD = Liviu Dragnea. Și de azi Liviu Dragnea are ce și-a dorit – toată puterea. Pentru binele nostru al tuturor sper să o folosească mult mai bine decât a făcut-o în ultimele 6 luni!”.