Peste 200 de clienţi Cosmote au stat la coadă pentru a intra în posesia unui terminal iPhone 5, lansat în jurul orei 21.00 de operatorul grec.  
Unul dintre clienţi a declarat că a venit să îşi ia iPhone 5 deoarece trebuia să îşi prelungească contractul, iar cel mai mult îi place la iPhone 5 faptul că este mai mare.

“Vremurile în care foloseam telefonul doar pentru apeluri şi SMS au apus. Românii vor telefoane, nu doar pentru a comunica, ci pentru divertisment, social networking şi mobile office. Noi la Cosmote simţim ce îşi doreşte piaţa şi de aceea portofoliul nostru de smartphone-uri este relevant pentru toate categoriile de consumatori. Sunt sigur că vom epuiza stocul de iPhone 5 indiferent de numărul de terminale pe care le vom aduce. Până la finele anului vom vinde mii de bucăţi”, a declarat Aris Karousos, director retail Cosmote.

Întrebat ce înseamnă pentru Cosmote intrarea în ofertă a iPhone 5, Karousos a spus că este critic să ai un astfel de telefon în portofoliu. “Vorbim despre unul dintre cele mai inovative telefoane care există în lume. Milioane de oameni îl aşteaptă. E un telefon pe care trebuie să îl ai, iar noi îl avem“, a afirmat Karousos. Acesta nu a dezvăluit cifre legate de vânzările iPhone 4S, însă a precizat că în 2012 piaţa locală de smartphone-uri a crescut cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar Cosmote a crescut cu 95%. Vezi cum a fost lansarea iPhone 5 la Vodafone