La rândul său, Paul Stănescu, venit împreună cu Firea, a declarat că ”nimeni nu va pleca din partid, chiar dacă se va încerca o excludere sau alta”.

Firea crede că miza Comitetului Executiv este excluderea ei din partid și a lui Paul Stănescu și Tudorel Toader din Guvern. 

”Miza de azi este excluderea mea pentru că am avut curajul să spun că dl Dragnea nu -și mai respectă angajamentele față de români și bucureșteni”, a declarat Firea, adăugând că o altă miză este să fie dați afară din Guvern doi ministri foarte importanți: vicepremierul Paul Stănescu și Tudorel Toader, care îl ”irită pe Dragnea”.

”Suntem oamnei de echipă, de partid, nu ne vom da demisia, nu vrem să constituim o altă fomațiune politică sau să mergem la un alt partid. Angajamentul nostru e în primul rând față de cetățeni, patriotic, față de țară, și apoi față de echipă sau față de un singur om. Oricum s-a câștigat ceva, că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcția bună în ce privește managementul politic al domnului Dragnea”, a afirmat primarul general.

”Nu discutăm de aritmetică”, a spus Stănescu când a fost întrebat câți lideri PSD sunt în tabăra sa. ”Noi suntem nemulțumiți de managementul politic pe care domnul Dragnea îl face în acest partid”, a adăugat el.


Te-ar putea interesa și: