Compania Attica Media, care editează acum Playboy în România, este în discuții avansate cu Mediafax Group. În urmă cu 12 ani, când a apărut pe piață, Playboy era în grupul Pro, din care a ieșit în 2007. Potrivit paginademedia.ro, oficialii celor două companii nu dorit să comenteze subiectul.
Din portofoliul Attica Media mai fac parte revistele Men’s Health și InStyle. Până în 2009, avea și Maxim, publicație care a fost închisă, potrivit paginademedia.ro. Revista Playboy a fost lansată în 1999, cu o primă ediție cu Dana Săvuică pe copertă. Publicația era editată de PBR Publishing, o companie în care erau parteneri Adrian Sârbu și grupul grecesc Attica Media. În primăvara lui 2007, Adrian Sârbu a ieșit din compania PBR Publishing, vânzând partea către grecii de la Attica Media.
Înaintea ieșirii lui Adrian Sârbu din companie, Playboy vindea, în 2006, între 15.000 și 30.000 de exemplare pe ediție. În 2011, vânzările medii pe ediție ale revistei Playboy au fost de aproximativ 7.000 de exemplare. Anul trecut, Playboy vindea circa 8.500 de exemplare la fiecare număr.
Sursa: paginademedia.ro