Marius Bodea a declarat într-o conferință de presă că Dragnea „se joacă cu focul” prin anunțul că vor să facă miting la Iași cu 40.000 de oameni, explicând că liderul PSD „nu suportă că pe 20 aprilie a fost umilit la Iaşi şi a fugit cu duba, ca un dictator de carton”.

Liviu Dragnea şi PSD-ul se joacă cu focul, atunci când spun că vor să organizeze un miting-mamut la Iaşi, în pur stil PSD-ist. Este o greşeală majoră. Există un singur motiv pentru care se întâmplă asta: Dragnea vrea să se răzbune pe ieşenii de bună credinţă care au protestat împotriva sa pe 20 aprilie. Nu suportă ideea că a fost umilit la Iaşi şi a fugit cu duba, ca un dictator de carton, în acorduri de alămuri. Nu te duci acolo unde s-a dovedit că atmosfera îţi este ostilă decât dacă vrei să provoci. Sper că PSD-ul nu are vreun plan ticălos să repete, la Iaşi, 10 august”, a afirmat liderul filialei municipale Iaşi a PNL, Marius Bodea.

Totodată, el a cerut filialei ieşene a PSD să nu creeze o atmosferă tensionată în oraş, menționând că „nu este de joacă atunci când atmosfera este una atât de inflamată”.

De asemenea, liderul liberal ieșean s-a arătat nemulțumit de faptul că PSD a ales să blocheze centrul orașului într-o zi lucrătoare, afirmând că o astfel de acțiune putea avea loc în weekend.

Pe reţelele sociale, locuitorii din Iași critică ideea PSD de a organiza un miting regional în oraş, unii dintre ei afirmând că „evenimentul pus la cale de PSD pe 9 mai sună a provocare”, scrie Știripesurse.ro.