Park Bo Ram, un cunoscut nume din lumea K-Pop, s-a stins din viață la doar 30 de ani. Artista din Coreea de Sud a murit după ce s-a prăbuşit în casa unui prieten din Seoul, joi, în urma unui infarct.

Lumea K-Pop a mai pierdut o stea

Artista a fost transportată la spital, însă a murit după o oră de când a fost descoperită inconştientă. Potrivit Daily Mail, aceasta ar fi băut cu prietenii săi. La un moment dat, s-a scuzat spunând că se duce la baie, însă nu s-a mai întors.

Raportul arată că a fost găsită „ghemuită deasupra chiuvetei, inconștientă” când doi dintre prietenii săi s-au dus să o verifice. Aceștia au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea personalului de urgență.

Casa sa producții a oferit mai multe informații într-un comunicat. XANADU Entertainment și-a oferit „cele mai profunde condoleanțe” tuturor fanilor care o susțineau pe regretata artistă.

„Suntem aici pentru a împărtăși vești dureroase și sfâșietoare. Park Bo Ram a murit brusc, noaptea târziu, pe 11 aprilie. Toți artiștii și directorii de la XANADU Entertainment deplâng profund şi cu mare tristețe moartea sa. Este și mai sfâșietor că trebuie să transmitem această veste tuturor fanilor care o susțin pe Park Bo Ram. Încă o dată, transmitem cele mai profunde condoleanțe, să se odihnească în pace”, este scris în comunicat.

A lansat un nou single cu doar zece zile înainte de moartea ei subită

Potrivit sursei menționate, regretata artistă a lansat un nou single intitulat „I Miss You” cu doar zece zile înainte de moartea ei subită. Mai mult, se spunea că se pregătea pentru un album.

Amintim că Park nu este primul artist sud-coreean care a murit în ultimii ani. Anul trecut, cântărețul Moonbin, în vârstă de doar 25 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său. Daily Mail notează că moartea lui a fost pusă pe seama sinuciderii.

La rândul lui, Choi Sung-bong, în vârstă de doar 33 de ani, a murit într-o posibilă sinucidere, în 2023. În anul 2019, alte patru vedete K-pop au murit.

Sursa menționată subliniază că în Coreea de Sud există cea mai mare rată de sinucidere în rândul tinerilor din țările dezvoltate ale lumii.