Compania RSM Hemmelrath si grupul de auditori si consultanti fiscali MAZARS, schimba nu numai configuratia pietei de consultanta din Romania, dar si calitatea serviciilor.  

Asocierea celor doua companii internationale, RSM Hemmelrath si MAZARS,  are ca prim rezultat consolidarea locului sase ocupat in topul firmelor de consultanta din tara noastra. Integrarea Romaniei in spatiul european se resimte deja in dorinta acestora de a beneficia de servicii de consultanta capabile sa le sprijine expansiunea afacerilor dincolo de granitele tarii.  

Grupul MAZARS este prezent in 55 de tari si numara aproape 13.000 de angajati. Ca urmare a fuziunii, RSM Hemmelrath va putea oferi oamenilor de afaceri garantia unei prezente locale puternice in aproape toate statele importante ale Europei Centrale si de Est, zona in care miscarea afacerilor a devenit tot mai rapida. Hubertus Eichler, managing partner al RSM Hemmelrath, este convins ca parteneriatul se va reflecta in cresterea calitatii serviciilor: “Colegii de la MAZARS dispun de un nivel de pregatire peste medie si, ca si noi, de un numar ridicat de specialisti, ne impartasesc valorile, ne apreciaza experienta si doresc sa imparta succesul cu noi.”

Sursa: Capital 27 Aprilie 2007