Phill Collins se confruntă cu probleme grave de sănătate: Abia pot ține un băț cu mâna asta

Artistul a precizat că există anumite probleme grave de sănătate care îl împiedică din a cânta la tobe, potrivit informațiilor transmise de cnn.com

„Mi-ar plăcea, dar abia pot ține un băț cu mâna asta. Există anumite afecțiuni fizice care mă împiedică”, a transmis artistul, ajuns la 70 de ani. Totuși, el va fi alături de Genesis pentru a cânta, chiar dacă nu mai poate bate la tobă.

Genesis se apropie de final

De asemenea, Phill Collins a declarat că este „provocat” din punct de vedere fizic, lucru care îl frustrează deoarece și-ar dori să fie alături de fiul lui.

„Sunt un pic provocat fizic, ceea ce este foarte frustrant pentru că mi-ar plăcea să fiu acolo sus cu fiul meu”, a explicat Phil Collins. Odată acest turneu, deja întârziat de pandemia de COVID-19, va fi încheiat, Phil Collins spune că nu știe dacă va mai putea fi alături de Genesis.

Mai mult, el a punctat că trupa se apropie de final și nu știe dacă mai vrea să fie pe drumuri.

„Suntem cu toții bărbați cu o anumită vârstă și cred că într-o oarecare măsură ne apropiem de final. Nu știu dacă mai vreau să fiu pe drumuri”, a spus acesta.

Amintim că Phill Collins a avut o serie de fracturi de-a lungul anilor și în 2015 a suferit o intervenție chirurgicală la spate, care l-a lăsat cu leziuni ale nerviilor. În 2017, acesta a căzut și a fost nevoit să folosească un baston sau un scaun cu rotile pentru a se deplasa.