În noul rol, Marcin Molin va fi responsabil de coordonarea strategiei și a echipei regionale Philips Personal Health cu scopul de a continua dezvoltarea diviziei de produse și soluții destinate consumatorilor. Aceasta cuprinde 10 țări și include categoriile Health & Wellness, pentru igienă orală și îngrijirea mamei și a bebelușului, Personal Care, pentru îngrijire și înfrumusețare atât pentru femei, cât și pentru bărbați, Kitchen appliances, pentru procesarea și gătirea alimentelor, Floor Care, pentru igienizarea mediului de acasă, Garment Care, pentru îngrijirea hainelor, Coffee, pentru pasionații de cafea, precum și Air, pentru calitatea aerului din interior. 

”Sunt încântat să mă alătur organizației din Europa de Sud-Est și echipei din București și îmi propun să continuu consolidarea abordării noastre centrate pe consumatori. Sunt convins că vom obține rezultate excelente împreună cu partenerii noștri și că vom contribui în mod semnificativ la misiunea globală a Philips de a îmbunătăți viața oamenilor prin inovațiile noastre, sprijinind consumatorii din întreaga regiune să se bucure de o viață mai sănătoasă. ” a declarat Marcin Molin.

Marcin Molin are peste 14 ani experiență profesională în marketing și brand management, dobândită datorită funcțiilor de conducere atât în cadrul Philips, cât și al altor companii de succes în Europa Centrală și de Est. Acesta are un palmares impresionant în ceea ce privește dezvoltarea de campanii de marketing inovatoare și cu impact, precum și pasiunea de a construi echipe cu performanțe deosebite. Mai mult decât atât, Marcin Molin aduce în organizație un mix special între înțelegerea profundă a consumatorilor și cunoștințe de piață, care sunt esențiale pe măsură ce Philips continuă să-și consolideze poziția de lider în domeniul tehnologiei pentru sănătate în Sud-Estul Europei.
Marcin Molin s-a născut în Polonia, unde a avut un parcurs academic în Marketing, continuat cu un MBA obținut la Universitatea de Studii Economice din Katowice. Este căsătorit și are trei copii. El se va reloca la București și va raporta lui Paweł Duszeńczuk, liderul Philips Personal Health în Europa Centrală și de Est (CEE). 

Marcin Molin îl înlocuiește pe Doru Rusănescu, care a părăsit compania pe 1 iunie 2017 pentru a-și urma pasiunea pentru antreprenoriat.