Astfel, potrivit anunţului publicat pe site-ul de licitaţii publice, cele aproximativ 3,7 milioane euro vor fi cheltuite în următorii trei ani pentru amenajarea domeniului public în municipiul Drobeta Turnu Severin. Este vorba, mai exact, despre lucrări despre construcţii de parcări, despre echipament pentru parcuri şi terenuri de joacă, de lucrări de amenajare a terenului, de lucrari de nivelare a terenurilor de joacă pentru copii şi despre amenajarea şi întreţinerea de spaţii verzi.
Licitaţia organizată de autorităţile din Drobeta Turnu Severin a fost câştigată de un SRL din localitate: Trans Baco, firmă ce va încasa cele 13,3 milioane lei, plus TVA, prevăzute în contract.
Aceasta după ce, în urma cu câteva luni, acelaşi SRL a câştigat un contract de mobilare urbană şi supralărgire strada Crişan, zona Casa Tineretului. Astfel, prin acest contract  municipalitatea mai cheltuie încă 11,2 milioane lei pentru amenajarea de alei pietonale, construcţie de fântâni arteziene, iluminat ornamental, amenajare spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi teren de hanbal şi baschet.