Persoanele care s-au înscris în programul „Bicicliști în București” în perioada 24.07-25.07.2017, dar nu s- au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiari vor intra în curând în posesia voucherelor, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Primăriei Capitalei.

Bucureștenii care s-au înscris în program trebuiau să-și actualizeze datele de identificare prin accesarea unui link personalizat transmis de organizator pe adresa de e-mail a fiecărui participant, până cel târziu în data de 08.02.2018.

Că urmare a finalizării procesului de actualizare a datelor, un număr de 18.323 de cetățeni urmează să între în posesia unui voucher. Lista acestora este publicată pe pagina de internet a Primăriei Municipiului București, la secțiunea „Bicicliști în București”, fiecare beneficiar identificându-se după inițiale, nume, prenume și număr de înregistrare în proiect.

Voucherele vor fi expediate prin curier la adresele participanților. În situația în care voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat Primăriei Municipiului București, iar ulterior va putea fi ridicat personal de către beneficiar.

Modul în care va fi completată lista beneficiarilor până la numărul de 25.000 de vouchere care vor fi emise în etapă a două va fi adus la cunoștință publicului în perioada următoare, se arată în comunicat.

Voucherele pot fi folosite pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârstă minimă de 18 ani,  numai din magazinele participante.

În ceea ce privește lista magazinelor participante în cadrul proiectului „Bicicliști în București”, având în vedere că a expirat perioada de înscriere a agenților economici, această a fost, de asemenea, publicată pe site- ul www.pmb.ro.

SURSA: digi24.ro