Conform presei, noile modele de telefoane iPhone ( iPhone 6S, 6S Plus şi 6C) ar urma să fie dezvăluite în data de 9 septembrie, iar lansarea pe piaţă ar urma să aibă loc în data de 18 septembrie.

Pentru a produce noile smartphone, Foxconn a început să-şi extindă liniile de producţie în ideea de a putea adăuga mai multe mii de muncitori la uzina sa de la Zhengzhou, centrul Chinei, unde sunt asamblate majoritatea actualelor modele de iPhone. În plus, dacă anterior Foxconn impunea pentru muncitori un interval de vârstă cuprins între 23 şi 40 de ani, începând din această lună intervalul a fost relaxat la 18-45 de ani după ce în ultimii ani uzinele chineze au avut probleme în găsirea de personal ca urmare a creşterii salariilor şi a reducerii migraţiei spre sudul ţării.

Foxconn este cel mai mare producător mondial de produse electronice pe bază de contract pentru firme precum Apple, Hewlett Packard, Nokia şi Dell. În 2014, parcul tehnologic de la Zhengzhou al Foxconn a produs peste 118 milioane de smartphone, majoritatea dintre ele fiind iPhone. AGERPRES