Procurorii au descins la Primăria Sectorului 5 iar primarul Daniel Florea a fost nevoit să vină direct de acasă pentru a vedea ce se întâmplă. Informația a fost făcută publică de jurnaliștii de la Libertatea, care au susținut că sub lupa investigatorilor se află investițiile, concertele și afacerile Primăriei Sectorului 5. Este vorba despre o investigația penală. Potrivit sursei citate, azi-dimineață, susțin surse judiciare, ofițeri de poliție au descins la Primăria Sectorului 5, sub atenta supraveghere a procurorilor.
”Primarul Daniel Florea nu era în sediu și a fost chemat de acasă, ca să asiste la percheziționarea și apoi la închiderea biroului său”, au spus sursele citate. Primăria Sectorului 5 a confirmat, ”nu le-am numi descinderi, dar Parchetul de pe lângă Judcătoria Sectorului 5 a cerut, într-adevăr, documente”.
Cele întâmplate la Primăria Scectorului 5 au fost confirmate și de reprezentanți ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. ”Pot să confirm că este o acțiune la Primăria Sectorului 5, într-un dosar în care se fac cercetări in rem. Mai multe informații în acest moment nu pot fi date, pentru a nu influența ancheta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 5, Andreea Ceaușu. Potrivit acesteia, anchetatorii urmează să ridice documente, în cadrul investigației privind faptele pentru care a fost începută cercetarea. Fiind o cercetare in rem, nicio persoană nu a fost până acum pusă sub acuzare. 
Primăria Sectorului 5 a reacționat ulterior, printr-un comunicat de presă. Reprezentanții instituției au susținut că “într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 s-au solicitat date care au fost puse la dispoziție de îndată”. Potrivit informării de presă, “Primăria Sectorului 5 cooperează cu toate instituțiile Statului, în mod transparent și total”. În final, aceștia au explicat că, în acest moment, nu dețin alte informații.