Conform informațiilor obținute de către fanatik.ro, artistul amenință cu judecata și susține că nu este adevărat nimic din ce a apărut. De asemenea, Pepe a subliniat că motivele separării ar fi cu totul altele.

„Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea. Nu mă interesează ce apare”, a transmis Pepe pentru sursa menționată.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează

Pepe și Raluca Pastramă divorțează, iar anunțul a fost făcut chiar de artist. Potrivit acestuia, decizia a fost luată chiar de soția sa. Ea a fost cea care a ales să meargă pe un drum separat. De asemenea, Pepe a mai precizat că nu mai locuiește cu soția sa de două săptămâni.

La scurt timp după anunțul divorțului, Oana Zăvoranu a explodat pur și simplu. Vedeta a scris o postare pe contul personal de socializare, unde și-a șocat fanii.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. s-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u! E mai rău!

De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : ‘Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate’.

Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai ‘ceartă’. Să se ‘înpece’. Să nu mai „fuge’ de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece’. Ăsta este mesajul meu!”, spune Oana Zăvoranu.