Scandal total în lumea mondenă autohtonă. Au apărut informații cum că Pepe și-ar fi agresat soția și că cei doi se despart. Totul a ajuns deja în fața instanței și vedeta e pe cale să divorțeze de mama copiilor lui.

Pepe a rupt tăcerea!

Acum, Pepe s-a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre agresiunile de care a fost acuzat. A fost prima întâlnire între Pepe și Raluca, de la apariția acuzațiilor la adresa artistului. Se spune că Pepe și-ar fi lovit partenera de viață. Dacă Raluca Pastramă a refuzat să facă vreo declarație, Pepe a ținut să se apere în fața tribunalului și a vorbit cu presa.

Întrebat dacă și-a agresat fosta soție, Pepe a fost foarte sigur pe el și deși nu a negat ferm a dat de înțeles că nu a fost vorba despre nicio agresiune. „V-a spus dumneavoastră că am agresat-o? Ați văzut?”, a spus Pepe care a continuat. „Verificați!”, a mai adăugat el, conform Kanal D.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile între cei doi, în urma scandalului izbucnit. Cert este un singur lucru. Căsnicia este foarte aproape de destrămare în od oficial, cu acte în regulă.

De altfel, cu o zi înainte, Pepe a făcut primele declarații după ce a fost acuzat că și-a lovit soția. „Vom discuta în instanță, vom discuta pe probe, pe dovezi…

Atât pot să spun, că voi face declarații în momentul în care va exista o sentință dată de instanță, în baza unor dovezi, nu în baza unor povești. În rest, nu am ce să comentez, dar nici nu poate fi vorba de violență”, a spus Pepe, confor wowbiz.ro.